Futbol sala

Victòria amb triplet de Pito

Futbol sala. El Barça enceta la fase principal de la lliga de campions amb una còmoda victòria contra el Viten Orsha bielorús. Ja guanyava per 4-0 en el minut 15 de partit

Barça 5 Viten Orsha 1

BARÇA:Feixas, Marcenio, Povill, Lozano i Pito –equip inicial–; Ortiz, Dyego, Matheus, Adolfo, Coelho, Ferrão, Lluch (p.s.) i Plana (p.s.).VITEN ORSHA:Zmyslya, Yeromin, Rabyko, Rogovik i Yakubov –equip inicial–; Evdokimov, Peremitin, Ros, Baturin, Anisimov, Lazyuk, Petrov, Mazny i Golovnyov (p.s.).GOLS:1-0 (4’) Pito. 2-0 (9’) Pito. 3-0 (12’) Pito. 4-0 (15’) Povill. 4-1 (31’) Lazyuk. 5-1 (39’) Adolfo.ÀRBITRES:V. Babic (Croàcia) i A. Peric (Eslovènia). Groga a Anisimov.

El Barça va encetar amb una còmoda victòria el seu grup de la fase principal de la lliga de campions que està disputant a Kaunas. El conjunt blaugrana va guanyar per 5-1 el Viten Orsha bielorús, en un partit que va tenir controlat des del principi. Pito es va estrenar com a golejador en el conjunt blaugrana i va marcar els tres primers gols, que van encarrilat la victòria. El Barça jugarà avui (15.30 h) el segon partit del grup, contra el Llevant.

Els blaugrana van tenir ocasions des de l’inici del partit, Pito va inaugurar el marcador en el minut 4 i en el 12 ja n’havia marcat dos més (3-0). El joc del Barça era brillant, dominava, tenia ocasions i en transformava algunes, com el 4-0 de Povill amb el qual es va arribar sl descans. El Viten Orsha havia jugat amb el porter jugador i atac de cinc en els darrers minuts de la primera meitat i en la segona ho va fer des del primer minut, i ho va mantenir en gairebé tots els seus atacs. El conjunt bielorús va fer el 4-1 en el minut 31 i el Barça, sense patir en cap moment, va sentenciar a un minut del final amb un gol d’Adolfo.