Còrfbol

Catalunya queda fora de les semifinals de l’europeu

Còrfbol. Ha perdut el segon partit del grup, contra la República Txeca, per un mínim 18-17

La selecció catalana va quedar fora de les semifinals de l’europeu i haurà de jugar per la cinquena posició. Catalunya va perdre contra la República Txeca per un mínim 18-17 el segon partit del seu grup i la victòria de Bèlgica contra Alemanya (23-7) la va deixar fora de les dues primeres places. Avui juga contra Bèlgica (15.45 h).

Contra Txèquia la selecció catalana va pagar molt car el 7-1 del primer quart de deu minuts. En la segona meitat va començar la remuntada amb un parcial de 0-5 i en els últims deu minuts la va culminar amb un gol d’Alba Rosa, que a cinc minuts del final va situar el 15-16 en el marcador. La victòria, però, es va escapar en els últims minuts. David Puertas va anotar 6 gols; Pau Segura, 4; Àlex Lloreva, 2, i en van fer 1 Míriam Moraleda, Laura Tobaruela, Aitana Segura, Alba Rosa i Álvaro González.