Esports de muntanya

Marc Pinsach anuncia la seva retirada de la competició

Passarà a treballar amb els més joves en els centres de tecnificació de la FEEC i amb la selecció espanyola

El corredor i esquiador de muntanya Marc Pinsach ha anunciat amb 32 anys la seva retirada de l’esport d’elit. La seva última prova de competició va ser la cita de la copa del món que va tenir lloc el març passat a Madonna di Campiglio als Alps italians. L’esportista internacional cassanenc seguirà vinculat a l’esquí de muntanya treballant en els centres de tecnificació col·laborant amb la federació catalana i amb l’espanyola. “Intentaré traspassar l’aprenentatge de tots aquests anys als més joves”, assenyala Pinsach en el seu comiat oficial a Twitter. “Ha estat un viatge fascinant. Ha valgut la pena per les persones amb les quals he compartit entrenaments, curses i viatges sempre amb una motivació i un objectiu vital comú”.

Pinsach ha estat un dels referents de l’esquí de muntanya a Catalunya. El 2013 va rellevar Kilian Jornet com a campió d’Espanya absolut a Boí Taüll.

A banda de ser un habitual en la copa del món, ha competit en les proves més llegendàries del circuit mundial, com la Patrouille des Glaciers, la Pierra Menta i el trofeu Mezzalama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)