Gimnàstica

Dina Averina guanya tres ors en les finals per aparells del mundial de rítmica

Només se li ha escapat el títol de cinta, que ha estat per a la bielorussa Alina Harnasco

La russa Dina Averina, el gran referent del mundial de gimnàstica rítmica de Kitakyushu (Japó), ha guanyat tres ors i una plata en les quatre finals per aparells. Si dimecres es va imposar en les finals de cèrcol (27,750) i pilota (29,125), avui ha estat el torn de les maces (27,100), però en la cinta s’ha hagut de conformar amb el subcampionat (23,900). La bielorussa Alina Harnasco s’ha emportat l’or amb una puntuació de 23,950. Amb aquests resultats i en absència de la campiona olímpica, la israeliana Linoy Ashram, Dina és la gran candidata per aconseguir el seu quart títol mundial consecutiu en la final del concurs complet que es disputarà dissabte. La seva germana bessona Avina Averina (segona en pilota i maces, i tercera en cinta) i la bielorussa Harnasco (segona en cèrcol i tercera en pilota, a més de primera en cinta) són les altres candidates a les places d’honor.

Demà serà el torn de la qualificació per conjunts, en què la rosinca Uma Méndez (CGR Figueres) competeix amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)