Còrfbol

Catalunya perd contra Portugal (20-10) i jugarà pel setè lloc de l’europeu

La selecció catalana ha iniciat malament el partit encaixant un 5-0

Catalunya ha perdut contra Portugal per un clar 20-10 el primer partit del creuament pel cinquè al vuitè lloc del campionat d’Europa que es disputa a Anvers (Bèlgica). La selecció catalana jugarà demà per la setena posició (12 h) contra la República Txeca que ha perdut per 14-16 enfront Hongria. La selecció catalana ja va jugar contra Txèquia en la fase de grups i va perdre per un mínim 18-17.

El conjunt català ha iniciat el partit malament i ha encaixat un 5-0 en els primers tres minuts. El conjunt portuguès ha mantingut l’avantatge fins al final del primer quart (8-3), i ha incrementat el seu marge e fins arribar al descans amb un 13-6. En la segona meitat el conjunt portuguès ha continuat dominant i ampliant poc a poc la seva diferència qua ha arribat a ser de dotze gols, 20-8. En els darrers instants Catalunya ha reduit un xic el marcador fins el 20-10 final. Pau Segura ha anotat 4 gols, Aitana Segura 3 i Alba Rosa, Laura Tobaruela i Álvaro González 1 cada un.