Rugbi

Els Diables comencen a caminar

Rugbi. El projecte d’una franquícia professional a Barcelona fa el primer pas amb la confirmació que participarà en el Toyota Challenge amb jugadors de diferents països

Els Diables de Barcelona, la primera franquícia professional de rugbi de Catalunya, ja tenen data per a la seva estrena després d’un intens treball aquestes últimes temporades. L’equip jugarà a Sud-àfrica el torneig Toyota Challenge del 13 al 26 de novembre gràcies a la invitació de la franquícia Toyota Cheetahs, un dels millors equips del país. L’equip estarà format per jugadors catalans, irlandesos, sud-africans i un alguerès. Compartiran la direcció tècnica l’entrenador Sergi Derqui i el sud-africà Shaun Huyguen.

A banda dels Cheetahs i els Diables, el torneig també ha convidat dues potències locals, els DHL Stormers i els Cell C Sharks i l’equip romanès del CSM Stiinta Baia Mare.

Els promotors de l’equip barceloní, que dilluns en presentaran la samarreta, admeten que han escollit el nom de Diables inspirats en el “ball de diables català i la seva representació de la lluita entre el bé i el mal, molt lligat als valors del rugbi”.

En el marc de la gira a Sud-àfrica, l’equip també jugarà un amistós contra la selecció de Kenya. Els partits es disputaran al Toyota Stadium de Bloemfontein i es podran veure en directe per Gol TV a Espanya i Esport 3 a Catalunya. Pels promotors d’aquest ambiciós projecte, el torneig sud-africà tot just serà el tret de sortida per a la creació d’una franquícia professional amb seu definitiva a Barcelona. “Després de més de cent anys de rugbi a la ciutat, els fans d’aquest esport podran gaudir d’un equip propi participant en una competició internacional amb equips professionals”, assenyalen els promotors de la franquícia, que s’ha gestat els darrers tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)