Gimnàstica

Les estrelles del futur

Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Les joves russes Lala Kramarenko i Daria Trubnikova, destinades a prendre el relleu de les bessones Dina i Arina Averina, destaquen en el cartell del pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron

“Recordeu aquests noms; Lala Kramarenko i Daria Trubnikova.” El president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, va fer aquest advertiment en l’acte de presentació del trofeu internacional Ciutat de Barcelona de gimnàstica rítmica, que es disputa dissabte (16 h) al pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. Kramarenko, campiona del món júnior, i Trubnikova, campiona dels Jocs Olímpics de la Joventut, són el futur de la rítmica russa i mundial, i dissabte seran a la festa de comiat de la catalana Natàlia Garcia Timofeeva, vencedora del trofeu en l’edició del 2017. Les dues estrelles emergents volen demostrar a la capital catalana que estan a punt per prendre el relleu de les germanes bessones Dina i Arina Averina en el pròxim cicle olímpic. Poques setmanes després del mundial de Kitakyushu, la federació ha hagut de treballar de valent per completar un cartell prou atractiu on també competiran les italianes Alexandra Agiurgiuculese i Eleonora Tagliabue, la romanesa Andreea Verdes, les ucraïneses Polina Karika i Nikol Krasiuk, la bielorussa Yana Striga, l’azerbaidjanesa Arzu Jalivova i la gimnasta del CEC València Noa Ros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)