L’Atlètic Barceloneta encaixa la primera derrota a Brescia (14-12)

L’equip mariner sempre ha anat a remolc del seu rival i la reacció final no ha estat suficient per salvar algun punt en la segona jornada de la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha encaixat a Brescia (14-12) la primera derrota de la Champions, en el primer desplaçament en la competició europea. Tot i el resultat ajustat (4-3, 3-3, 4-2 i 3-4), el conjunt mariner sempre ha anat a remolc de l’equip italià, que ha sabut jugar millor les seves cartes i ha tingut en Boris Vapenski (4 gols) i Vincenzo Renzuto (3) al seus jugadors més efectius. Per part de l’Atlètic Barceloneta el màxim golejador ha estat Álvaro Granados, amb quatre dianes.

El primer quart se l’ha apuntat el conjunt transalpí (4-3), molt efectiu en les superioritats i amb els seus jugadors de l’arc amb el punt de mira ben afinat. Dos dels gols mariners han arribat des de la posició de boia, amb el sevillà Miguel de Toro com a protagonista, mentre que el tercer ha estat la targeta de presentació de l’australià Luke Pavillard a Europa, amb una canonada amb el seu poderós braç esquerre. El segon quart ha estat similar. El Brescia continuava aprofitant les jugades d’home de més i controlant el ritme de joc. I el Barceloneta responent amb accions des dels 2 metres, amb un rebot aprofitat per Álex Bustos, una superioritat convertida per Òscar Asensio i un penal provocat per De Toro i executat per Álvaro Granados (7-6).

Després del descans llarg, el Brescia ha eixamplat el seu domini. El Barceloneta s’ha encallat en atac i ha donat excessives facilitats defensives al seu rival, que amb un parcial de 4-2, 3-0 en els últims minuts, ha arribat a l’últim quart amb una renda de tres gols (11-8). En aquest quart només han marcat Marc Larumbe i Granados, que ha anotat el segon de penal. El panorama s’ha agreujat amb el gol d’Stefano Luongo, però el conjunt mariner encara no havia dit la seva última paraula. L’equip d’Elvis Fatovic ha millorat en les accions de superioritat i els gols, per partida doble, de Fran Fernández i Granados han ajustat el resultat (13-12). El Barceloneta, fins i tot, ha tingut una última oportunitat per empatar, però ha fallat l’atac i el Brescia ha signat la sentència amb el gol de Jacopo Alesiani a 7 segons del final (14-12).