El Barceloneta, a remolc

Waterpolo. L’equip mariner encaixa la primera derrota de la Champions a la piscina del Brescia, que es mostra més efectiu en les superioritats i sap jugar millor les seves cartes

Brescia 14 Barceloneta 12

AN BRESCIA:Tesanovic; Dolce (2), Presciutti, Gianazza, Lazic (2), Vapenski (4), Renzuto (3, 1 p.), Balzarini, Alesiani (1), Luongo (1), Di Somma (1), Gitto i Gianazza.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (4, 2 p.), Pavillard (1), De Toro (2), Larumbe (1), Ponferrada, Fernández (2), Asensio (1), Perrone, Biel, Bustos (1) i Aguirre.PARCIALS:4-3, 3-3, 4-2 i 3-4.ÀRBITRES:Stavridis i Kun.INCIDÈNCIES:El Barceloneta va tenir la baixa de Munárriz, que dimarts passarà per la sala d’operacions per una hèrnia discal.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va marxar sense premi de la piscina de Mompiano i va encaixar la primera derrota en el primer desplaçament de la Champions. Tot i el resultat ajustat, l’equip mariner sempre va anar un pas enrere respecte al Brescia, molt efectiu en les superioritats i que va saber jugar millor les seves cartes. Un parcial de 4-0 entre els tres últims minuts del tercer quart i l’inici de l’últim període (12-8) va ensorrar bona part de les possibilitats de puntuar per al conjunt d’Elvis Fatovic. El Barceloneta, gràcies a l’encert per partida doble de Fran Fernández i Álvaro Granados, encara va tenir una última reacció (13-12), però no va ser suficient per esgarrapar punts.

El primer quart ja va ser premonitori. El Brescia, amb el punt de mira dels seus canoners ben afinat, veia porteria amb relativa facilitat, mentre que el Barceloneta responia amb dues accions del boia Miguel de Toro i una fuetada de l’esquerrà australià Luke Pavillard. El segon quart va ser similar. El conjunt llombard continuava marcant el ritme, i els catalans, insistint en la zona de boia, amb un rebot aprofitat per Álex Bustos, una superioritat convertida pel jove Òscar Asensio i un penal provocat per De Toro i executat per Granados (7-6).

A l’inici del tercer quart, es va mantenir l’intercanvi de cops, amb gols de Marc Larumbe i el segon penal de Granados. El conjunt mariner no va aprofitar diverses oportunitats per prendre la iniciativa i el Brescia no va perdonar. Dorde Lazic, en superioritat; Boris Vapenski, un malson amb les seves canonades, signava la quarta diana, i Vincezo Renzuto, en una ràpida transició, encarrilava el triomf local abans d’entrar en l’últim quart (11-8). El Barceloneta s’havia encallat en atac i en defensa donava excessives facilitats al rival. La reacció marinera en l’últim quart no va ser suficient i alguna decisió arbitral dubtosa va acabar decantant la victòria cap al bàndol llombard. Amb tot, els mariners encara van disposar d’un últim atac en superioritat que no van saber rendibilitzar.

El Barcelona i el Sabadell se la juguen a fora

El CN Barcelona (6-6) i el CN Sabadell (13-13) es juguen l’accés a les semifinals de l’Euro Cup a la piscina del Zuglo (20 h) i el Savona (19.30 h), respectivament, després d’haver empatat en els partits de casa.