Hoquei sobre herba

L’Egara-Atlètic Terrassa i el Polo-Club de Campo, semifinals de copa

L’Egara i l’Atlètic Terrassa (15 h per TdP) i el RC Polo i el Club de Campo (17 h per TdP) es jugaran demà l’accés a la final de la copa del rei que es disputa a les instal·lacions del club de la Diagonal.

La jornada de quarts de final ha començat amb un duel molt equilibrat entre l’Egara i el Junior (3-3, 2-1), que s’ha hagut de resoldre en els shoot outs. D’entrada, el conjunt ratllat ha intentat proposar el seu joc contra un rival que es mostrava molt sòlid en defensa. Per l’Egara han marcat Nacho Prat (22’), Marc Recasens (38’, de penal córner) i Xavier Aguilar (42’), mentre que pel Junior tots els gols han tingut el segell de Pablo Espino (39’, 53’ i 57’). En el segon torn, l’Atlètic Terrassa ha accedit a les semifinals gràcies a un gol de Grau Albert en el tram final, que trencava l’equilibri amb el Sanse Complutense (2-1).

En la sessió de tarda, el RC Polo ha exercit la seva condició d’amfitrió contra el RS Tenis (4-1), amb gols de Marc Miralles (8’ i 33’), tots dos de penal córner, Guillermo Fortuño (52’) i Marc Reyne (63’). El Club de Campo ha frustrat unes semifinals íntegrament catalanes i s’ha imposat al FC Barcelona (4-2) després de remuntar un 1-2 advers. Els gols blaugrana els han marcat David Terraza (12’) i Guillem Miserachs (37’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)