Handbol

Presenten les activitats al carrer per promocionar el mundial de Granollers

A l’acte hi ha assistit l’alcalde Josep Mayoral i el president de la federació catalana Jaume Fort. Es faran una cinquantena d’actes en una quarantena de poblacions catalanes

L’alcalde de Granollers Josep Mayoral i el president de la Federació Catalana d’Handbol (FCH) Jaume Fort, juntament amb representants d’altres ajuntaments i clubs catalans, han presentat aquesta tarda el calendari de tots els actes de l’handbol al carrer, la campanya de promoció del mundial femení, que tindrà com a epicentre la capital del Vallès Oriental de l’1 al 19 de desembre. La presentació ha tingut lloc en l’oficina del mundial, que està instal·lada a la plaça de la Porxada, a Granollers. En total es faran una cinquantena d’activitats repartits per una quarantena de poblacions catalanes.

La majoria d’actes estan organitzats pels mateixos clubs: el BM Granollers, el CH Lleida Pardinyes, l’H Terrassa, el CH Parets, l’ACLE Guissona, l’H Sant Joan Despí, el Fundació Handbol Roquerol, el CH Joventut Ripollet, el CH La Garriga, el CH Vilanova del Camí, l’AEH Les Franqueses, l’H Sant Quirze, H Berga, el CH Garbí, el CH Gavà, l’H Santpedor, el CHE Vendrell, el CH Alcarràs, el CEH BCN Sants, el PBH Montmeló, el CH Amposta, el CH Ripollet, el CH Cardedeu, el CA Sabadell Handbol, l’OAR Gràcia Sabadell, el BM Pau Casals, l’H Sant Cugat, el CH Sant Esteve Sesrovires, el CH Sant Vicenç, l’Handbol Cooperativa Sant Boi, el GEiEG i l’H Bordils, la UE Sarrià, l’H Fornells, l’H Bell Lloc, l’H Castellbisbal, l’Handbol Esplugues, el CJH Mataró, el CE Molins de Rei 2015, l’H Poblenou, l’H Sant Just, el CH Vilamajor, el CH Laietà Argentona, el CH Llavaneres Maresme i el CH Salou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)