Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa s’emporta la copa amb un gol de Pau Cunill a l’últim instant

L’equip groc-i-negre ha superat el RC Polo (4-3), que no ha pogut cantar victòria al seu terreny de joc

Un gol de Pau Cunill de penal córner amb el temps exhaurit ha donat el títol de copa a l’Atlètic Terrassa en una final molt intensa i emocionant contra el RC Polo (4-3), que no ha pogut cantar victòria al seu terreny de joc. El conjunt terrassenc suma el seu setzè títol en 105 edicions del torneig del KO.

El primer quart ha acabat en taules i sense gols, amb tres penals córners desaprofitats pels grocs-i-negres i dos pels amfitrions, l’últim amb el temps esgotat i amb la bola colpejant el travesser. El segon quart ha estat de clar domini de l’Atlètic. Santi Ibáñez ha desviat un potent xut executat des de fora l’àrea per obrir el marcador (24’). El conjunt de Xero Gasol ha tingut als locals contra les cordes i després de desaprofitar dos penals córner més ha marcat el segon en una acció rematada pel jove Grau Albert (30’).

Després de la represa, i ja sota la pluja, el RC Polo ha sortit disposat a capgirar el resultat i en 10 minuts ha aconseguit empatar amb dos grans gols de Marc Miralles, el primer de penal córner (38’), i el segon amb un xut creuat (45’). La final entrava en una nova dimensió. L’Atlètic ha resistit l’embranzida del club de la Diagonal i ha respost amb el gol del capità Marc Vizcaíno (47’). El partit estava més obert que mai i l’Atlètic ha pogut entrar en l’últim quart amb avantatge gràcies a tres grans intervencions de Marc Calzada en el tram final. El RC Polo ha continuat insistint i ha obtingut el premi després que Marc Reyne aprofités un rebuig del porter en el setè penal córner al seu favor. Semblava que la final s’encaminava als shoot outs, però l’Atlètic, jugant amb superioritat, ha forçat un penal córner al límit del temps reglamentari. A la primera no ha pogut, però a la segona Pau Cunill no ha perdonat en un xut per baix i ha fet esclatar l’eufòric entre els nombrosos aficionats de l’Atlètic desplaçats a Barcelona.