Patinatge

Fontajau gaudeix de l’espectacle del Catalunya Stars

Unes 5.300 persones han assistir a l’actuació dels millors patinadors i grups catalans

Girona ha viscut una sensacional jornada de patinatge. Al voltant d’unes 5.300 persones han assistit a Fontajau per gaudir del millor espectacle de patinatge artístic, on s’han aplegat les 30 millors actuacions del panorama català. Els patinadors i grups, repartits en els equips groc, blau i vermell, han brillat al llarg de tota la tarda, en una competició que s’ha acabat adjudicant l’equip vermell, capitanejat per Pere Marsinyach i Andrea Silva, que ha comptat amb les actuacions del CPA Olot (Xou gran), David Canyet (Solo Dance), CPA Girona (Xou Júnior), Elna Francès, AS Cunit (Quartet), Arnau Pérez i Paula Martñinez (Solo Dance).

El patinador del CPA Cardona ha sigut un dels més aclamats de la tarda, ja que a més ha pusat punt i final com a patinador en modalitat lliure. El públic li ha agraït la seva trajectòria, i a més els capitans de la resta d’equips, Llorenç Àlvarez, Zaida Ardit, Pau Garcia, Carla Escrich, han organitzat una actuació final sorpresa en el seu homenatge.

Per obtenir la puntuació de cada actuació comptava la votació de tres jutges i la votació que el públic feia a través d’Instagram, on s’han pogut comptar fins a 38.000 vots.

La Secretària General de l’Esport, Anna Caula, acompanyada per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, han estat les encarregades de lliurar el guardó de guanyador a l’equip vermell. L’equip blau ha acabat en tercera posició i el groc, segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)