Futbol sala

El Barça fa un pas més amb el triomf sobre el Halle-Gooik (4-8)

El Barça ha sumat el segon triomf en dos partits de la fase elit de la Champions, contra el Halle-Gooik, que es queda sense opcions d’entrar a la final a quatre a una jornada encara per disputar-se, dissabte. Els blaugrana han d’esperar el resultat de l’amfitrió, el Plzen, i el Dobovec i en la darrera jornada s’enfrontaran al conjunt txec..

El conjunt belga ha sorprès amb un gol de Tomic quan tot just havien passat 13 segons i, Mateus a passada de Lozano, empatava en un tres i no res. Ferrão, quan havien passat poc més de tres minuts s’ha marcat el 2-1 en porteria pròpia i, també al cap de res, 20 segons; ell mateix esmenava l’error a 16:38 encara per la mitja part. Gabriel amb una rematada al segon pal al minut 9 feia el tercer del conjunt belga, que impedia els blaugrana sentir-se còmodes al parquet. Pito, a més, ha vist la groga a 4:12 i quan els dos equips havien estavellat tres pilotes cadascun al pal.

Coelho a 3:24 finalment, assistit per Adolfo, podia empatar a 3 després de temps mort de Jesús Velasco i a 1:48 Dyego amb l’esquerra donava el primer avantatge al Barça (3-4).

Dyego ha marcat el seu segon gol al minut 5 de la segona meitat (3-5) amb el Barça allargant les possessions. Dídac Plana ha salvat el gol en una falta indirecta –que no era, per mans d’Ortiz que ha vist la groga– a 13 minuts per acabar i, en el córner, 19 Diogo escalfava el partit. En l’intercanvi, Mateus al cap de 47 segons culminava una gran acció de Pito (4-6) i entre dues aturades seguides de Plana, i les possessions del Barça, el duel s’ha mantingut amb un marge suficient fins que Pito ha completat una triangulació a 4:32 que deixava el duel decidit (4-7). El Halle-Gooik ha atacat amb cinc i sense porter i Dñidac Plana ha enviat una pilota al travesser i Lozano ha fet el vuitè al darrer segon.