Rugbi

Pulido i Fonts (Diables) podran volar dilluns cap a Europa si la PCR de demà dona negatiu

Els jugadors continuen en un hotel a Bloemfontein (Sud-àfrica) des d’on confirmen que estan ben atesos

Francesc Pulido i Pol Fonts, els dos jugadors dels Diables que estan passant una quarantena a Bloemfontein (Sud-àfrica), podran volar dilluns cap a Europa si el resultat de la nova PCR que han de passar demà dona negatiu.

Pulido (1997, Porqueres) ha parlat sobre la situació que viuen a l’espera del desitjat retorn després que l’equip barceloní jugués els seus dos primers contra els Toyota Cheethas el 16 de novembre i contra la selecció de Kenya el dia 25. “Quan ens van informar que havíem donat positiu després del segon partit ens pensàvem que era una broma. Ens havíem fet una PCR abans de sortir de Barcelona i un test d’antígens abans del partit que va donar negatiu. Imagina la nostra sorpresa”, assenyala el jugador, que admet encara ningú els ha confirmat si la variant que van trobar va ser l’òmicron, tot i que és poc probable ja que no està estesa en aquesta zona.

Pulido, que va arribar als Diables a proposta de l’entrenador del CN Poblenou, admet que ho està vivint tot plegat com una “aventura” però que entén que hi hagi gent a Catalunya que pateixi per la seva situació. “No ens hem mogut del mateix hotel a Bloemfontein i l’equip dels Cheethas ens envia assistents cada dia per si ens falta alguna cosa.” En principi dilluns –si el control és negatiu– agafaran un vol cap a Johannesburg i un altre cap a Europa.

Pulido, que va començar a jugar a rugbi amb 14 anys als Monstres de Banyoles, va passar també uns mesos pel GEiEG abans de fer al salt a un dels millors equips de Barcelona, el Poblenou. Ara, malgrat el disgust de quedar-se a Sud-àfrica a contracor, aspira a ser seleccionat pels Diables en la lliga internacional que s’ha d’organitzar el 2022-23. “La meva posició natural és la de centre, ara estic jugant més d’ala. Enfrontar-me a jugadors que he vist per la televisió ha estat tota una experiència. La principal diferència és el físic i és el que ens tocarà millorar als catalans que vulguem entrar als Diables. Hem de ser més forts sense perdre velocitat, però tinc confiança que hi acabaré jugant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)