Handbol

L’equip espanyol obté una treballada victòria contra el Japó (28-26)

Eli Cesáreo s’ha quedat fora de la convocatòria per unes molèsties al turmell i Kaba Gassama continua en la bona línia, amb dos gols més en el mundial

La selecció espanyola ha començat la fase principal del mundial amb una treballada victòria contra el Japó (28-26) i ja suma 6 punts que l’apropen una mica més als quarts de final. Després d’una primera meitat anivellada (15-15), l’equip amfitrió ha marcat diferències després de la represa a partir de la defensa i amb més paciència en les transicions ofensives. Kaba Gassama ha estat avui l’única jugadora catalana sobre la pista, ja que Eli Cesáreo s’ha quedat fora de la convocatòria per precaució, per un esquinç al turmell dret que es va fer en l’entrenament d’ahir.

Com en anteriors partits, l’equip de José Ignacio Prades ha començat molt concentrat. Amb grans intervencions de Sílvia Navarro i sortides al contraatac s’ha anotat un primer parcial de 8-4. Gassama, en la seva línia, recuperant pilotes i marcant territori en els 6 metres, obrint la defensa rival, forçant penals i anotant dos gols més en el seu compte particular. Un temps mort del tècnic nipó ha canviat el panorama. El combinat japonès ha ajustat la defensa i el conjunt espanyol ha tingut molt més problemes en els atacs estàtics, ha perdut moltes pilotes i ha propiciat les transicions ràpides del rival. Amb un parcial d’1-6, el Japó ha capgirat el resultat (9-10). Carmen Martín, de penal, ha trencat la sequera local i s’ha entrat en una fase d’intercanvi de gols que s’ha mantingut fins a l’equador (15-15).

En els primers minuts de la represa, l’equip amfitrió ha ajustat la defensa i ha pres la iniciativa gràcies a un parcial de 4-1 (19-16). Japó ha replicat d’immediat (19-19). Però la dinàmica era favorable al conjunt estatal que a partir de la defensa ha anat guanyant terreny al seu rival (25-21). En el tram final Gassama ha tornat a disposar de minuts. L’equip asiàtic no s’ha donat per vençut, però no ha pogut evitar la quarta victòria d’Espanya en el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)