Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría remunten i jugaran la semifinal del Master Final

Les segones favorites han derrotat per 6-7, 6-4 i 7-6 González i Ortega

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría s’han classificat per la semifinal del Master Final que s’està disputant a Madrid. El partit de quarts contra la madrilenya Marta Ortega i l’andalusa Bea González ha estat molt anivellat i disputat, i la reusenca i l’extremenya han hagut de remuntar per imposar-se per 6-7, 6-4 i 7-6. Les seves rivals en la semifinal de demà (16 h) seran la murciana Patty Llaguno i l’argentina Virginia Riera –terceres favorites–, que també han necessitat tres sets (3-6, 7-5 i 7-6) per derrotar l’argentina Aranzazu Osoro i la sevillana Victoria Iglesias.

La primera semifinal (10 h) la disputaran la barcelonina Lucía Sainz i la canaria establerta a Catalunya Marta Marrero, quartes caps de sèrie, contra les aragoneses Maria José i Maria Pilar Sánchez Alayeto. Les germanes Sánchez Alateyo, vuitenes favorites, van eliminar en els quarts les primeres caps de sèrie i actuals campiones del Master la madrilenya Ale Salazar i la menorquina Gemma Triay.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)