Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría es coronen com a Mestres en una gran final

La reusenca i l’extremenya han superat per 6-4 i 6-2 a Lucía Sainz i Marta Marrero

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría han guanyat el títol d e l’Estrella Damm Master Final de manera clara al imposar-se en la final a la barcelonina Lucía Sainz i la canària adscrita a la federació catalana i establerta a Sant Cugat Marta Marrero per 6-4 i 6-2 en menys d’una hora i mitja. Per la reusenca aquest és el seu segon títol de mestre ja que va guanyar al 2019 i per l’extremenya és el primer. La reusenca va perdre la final de l’any passat.

En el primer set Ari Sánchez i Paula Josemaría han sigut les primeres en avançar-se amb un break en el cinquè joc i després han tingut dues boles per fer el segon trencament en el setè. Lucía Sainz i Marta Marrero han continuat dins el set i han disposat de tres boles de break en el desè joc, però la reusenca i l’extremenya les han salvat, ha mantingut el servei i han guanyat el primer set (6-4).

En el segon set Ari Sánchez i Paula Josemaría han mantingut el domini i no han deixar reaccionar a les seves rivals. Dos trencaments les han situat amb un 5-2 i Ari Sánchez ha guanyat amb autoritat el seu servei en el vuitè joc, s’han emportat el set i el títol de campiones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)