Espanya, amb Eli Cesáreo i Kaba Gassama, es queda sense medalla en el mundial de Granollers

La selecció espanyola ha perdut per 35-28 contra Dinamarca el partit pel tercer i quart lloc

Les catalanes Eli Cesáreo i Kaba Gassama, i les seves companyes de la selecció espanyola s’han quedat sense cap medalla en el mundial de Granollers. Espanya ha perdut el partit pel tercer i quart lloc contra Dinamarca per 35-28, i ha finalitzat quarta. La pivot de Sant Joan Despí ha marcat dos gols en aquest partit i la pivot de Granollers, que jugava a casa, n’ha fet tres. Carmen Martín ha sigut la màxima anotadora de la selecció estatal amb cinc gols. La portera de Dinamarca, Sandra Toft ha fet deu aturades i ha sigut la MVP del partit i Louise Burgaard ha anotat set gols.

El combinat estatal ha començat dominant en el marcador i les daneses no s’han posat per davant fins el minut vuit (4-3). Un parcial de 0-3 ha tornat a situar Espanya per davant (8-9), però Dinamarca ha aprofitat molt bé alguna pilota perduda i un pal del conjunt estatal per fer un parcial de 4-0 i posar quatre gols de marge en el marcador (14-10) a cinc minuts del descans, al que s’ha arribat amb un 16-13.

Un parcial de 3-0 en els primers minuts de la segona meitat (19-13) ha decantat el partit pel conjunt danès, que ha controlat el joc i ha ampliat la seva avantatge arribant en dues ocasions al nou gols de marge (28-19 i 34-25). Espanya no ha tingut cap possibilitat de remuntar i s’ha hagut de conformar amb la quarta posició final en el mundial.