Tennis

Rafa Nadal anuncia que ha tornat contagiat d’Abu Dhabi

Rafael Nadal ha anunciat a través de les seves xarxes socials que, al tornar a casa després de disputar el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi, on va reaparèixer després de més de quatre mesos, ha donat positiu per covid-19. “Hola a tots. Volia anunciar-vos que en el meu retorn a casa després de disputar el torneig d’Abu Dhabi, he donat positiu per covid a la prova PCR que se m’ha realitzat en arribar a Espanya”, publica aquest dilluns el tennista balear.

Nadal va inaugurar una acadèmia a Kuwait, on va jugar un partit davant David Ferrer, i el cap de setmana passat va reaparèixer després de quatre mesos a Abu Dhabi al torneig Mubadala, en què va perdre davant el britànic Andy Murray i el canadenc Denis Shapovalov. El seu partit contra Andy Murray va ser presenciat pel rei emèrit Juan Carlos I, amb el qual va dinar. El borbó no s’ha contagiat.

Nadal explica que tant a Kuwait com a Abu Dhabi van passar controls cada dos dies i tots van resultar negatius, l’últim divendres i revela que està “passant uns moments desagradables”, però confia “a anar millorant a poc a poc”. “Ara estic confinat a casa i he informat del resultat les persones que han estat en contacte amb mi”, apunta l’exnúmero u mundial, que indica que a causa d’aquesta situació ha de “tenir total flexibilitat” amb el seu calendari i anirà analitzant les opcions depenent de l’evolució. Tenia previst acudir al torneig de Melbourne, del 3 al 9 de gener, per fer front més tard a l’Open d’Austràlia, a partir del 17. La seva evolució, per tant, marcarà el seu futur esportiu immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)