Atletisme

La marató de Barcelona no es farà a l’abril per la Covid i s’està buscant data

El regidor d’Esports de l’Ajuntament barceloní ha dit que estan mirant el calendari

La marató de Barcelona no es disputarà a la data prevista, el 3 d’abril del 2022, a causa de l’actual situació dels contagis per la Covid-19 i s’està buscant una nova data en el calendari. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha explicat a l’emissora de ràdio RAC1: “Veient com estan les coses es farà una mica més tard, però estem mirant el calendari. Serà més de cara al bon temps, amb més calor”. trobar una data no serà fàcil i el regidor d’esports ha comentat que tocarà “anar improvisant sobre la marxa” tenint en compte les dificultats que implica ajornar un esdeveniment d’aquestes característiques. “Esperem que la propera Marató de Barcelona es pugui fer. Toquem fusta i esperem que la pandèmia no ho espatlli”, ha apuntat David Escudé.

L’edició de la marató de Barcelona de l’any 2020 no es va disputar per la pandèmia i es va fer de manera virtual, mentre que la del 2021 es va fer a principis de novembre amb les victòries del kenyà Samuel Kosgei i l’etíop Tadu Teshome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)