Rugbi

“Tots somiem a fer la rua de campions a Sant Boi”

Rugbi. Sergi Guerrero, que s’estrena aquest curs com a entrenador de la Santboiana, considera que la bona dinàmica rau en el treball de grup

“Vam començar la pretemporada amb una missió, que era construir tots plegats un grup i créixer anant tots en la mateixa direcció i, sobretot, amb molt treball i molts entrenaments des del primer dia.” Ho explica Sergi Guerrero, l’entrenador de la Santboiana, que va arribar a l’estiu amb l’objectiu que l’equip fes un salt endavant, i sis mesos després es pot afirmar que va en el bon camí.

La victòria de diumenge contra el VRAC, vencedor de nou de les últimes deu lligues, ha situat l’equip, que celebra aquest 2021 el seu centenari, com a líder de la lliga abans de l’aturada nadalenca amb sis victòries i només una derrota. L’equip se’n va sortir, a més, sense dos dels seus jugadors més determinants, el capità Afa Tauli i l’ala Jordi Jorba, convocats amb la selecció espanyola. “Segurament els perdrem al febrer i una part del març perquè també hi ha partits de la selecció, però tenim un equip amb un nivell alt en totes les posicions, els fitxatges s’han integrat bé en el grup i a l’estiu vam reforçar algunes posicions en què el club tenia problemes estructurals. Dit això, tots coneixem com treballa el club la base i sempre tenim bons jugadors on triar”, explica Guerrero, un dels components que va aixecar l’última lliga del club (2005/06). “Som prudents perquè hem jugat set de les 16 jornades de la fase regular i després encara vindrà el play-off, però tots somiem a fer la rua de campions a Sant Boi, però tenim clar que hem d’anar pas a pas i ara també ens preocupa la covid-19. Ara que els jugadors estan uns dies de vacances i faran alguns viatges, els he avisat que vagin molt amb compte”, assenyala l’entrenador. Guerrero va arribar a l’estiu provinent del Barça, l’altre equip català de la divisió d’honor. “Són dos grans clubs, però la principal diferència ja la sabia. Aquí tothom viu pel rugbi tots els dies; és una altra filosofia perquè el Barça viu, en aquest sentit, en una altra dinàmica.”

El Barça no perd la petja dels millors. Els blaugrana van jugar la setmana passada el partit avançat de la setena jornada i van passar per sobre de Les Abelles (41-21). Ara són tercers a dos punts dels de Sant Boi, empatats a punts amb l’altre gran favorit de la lliga, El Salvador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)