L’Atlètic Barceloneta es retroba amb la victòria en la Champions contra el Radnicki (13-7)

L’equip mariner ha marcat diferències en els dos primers quarts (9-3)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha segellat una victòria del tot indispensable contra el Radnicki (13-7) per continuar aspirant a les places de la final a vuit de la Champions. L’equip mariner ha marcat diferències en els dos primers quarts (4-2, 5-1, 2-3 i 2-1) i ha sabut gestionar la renda fins al final. Els màxims golejadors del conjunt local han estat Álvaro Granados (3) i un sorprenent Alejandro Bustos (3).

Després d’uns primers minuts equilibrats, l’equip mariner s’ha apuntat el primer parcial amb grans intervencions de Dani López Pinedo i un bon percentatge en les accions de superioritat, amb dues dianes de Fran Fernández i una d’Unai Biel. L’esquerrà Luke Anthony Pavillard ha estat l’únic que ha marcat en igualtat numèrica. En el segon quart, l’Atlètic Barceloneta s’ha fet més gran en defensa i en atac, amb protagonisme d’Álvaro Granados (3 gols), ha posat una marxa més i amb ràpides transicions ha encarrilat la victòria amb un altre parcial favorable de 5-1 (9-3). Els altres golejadors han estat Alejandro Bustos i Pavillard.

Després de la represa, el Radnicki ha fet un pas endavant, tant en defensa com en atac i s’ha apuntat el parcial per 2-3. Òscar Asensio, amb un gran revers des de la boia, i Felipe Perrone, de penal, han fet els dos gols locals. Amb el partit decidit, el Barceloneta ha guanyat l’últim quart, amb dos gols més de Bustos en superioritat.

El pròxim partit de l’Atlètic Barceloneta en la competició, altre cop en la piscina de Sant Sebastià, serà l’11 de gener contra el Novi Belgrad (20.30 h), l’amfitrió de la final a vuit.