Atletisme

El Barceloneta encarrila la feina en la primera part

Waterpolo. L’equip mariner marca diferències contra el Radnicki amb un gran treball defensiu i una elevada efectivitat en les superioritats que el mantenen en la pugna per la final a vuit de la Champions

Barceloneta 13 Radnicki 7

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (3, 1 p.), Pavillard (2), De Toro, Larumbe, Ponferrada, Fernández (2), Asensio (1), Perrone (1 p.), Biel (1), Bustos (3) i Aguirre.VK RADNICKI:Dobozanov; Brankovic, Stanojevic (1), Jankovic (2), Cuk, Krug, Ukropina, Pljevancic, Radulovic (1), Milicic (2), Lukic, Vrlic (1) i TodorovskiPARCIALS:4-2, 5-1, 2-3 i 2-1.ÀRBITRES:Achladiotis i Schwartz.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a la piscina de Sant Sebastià.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va segellar contra el Radnicki una victòria del tot indispensable per continuar aspirant a la final a vuit de la Champions. El treball defensiu i l’efectivitat en les accions de superioritat en els dos primers quarts (9-3) van marcar el camí del triomf mariner, que en el tram final en va fer prou gestionant el seu avantatge. El conjunt barceloní es manté en tercer lloc, empatat a punts amb el Ferencváros i en la pròxima jornada (11 de gener) rebrà la visita del Novi Belgrad, l’amfitrió de la fase final i que ja té la plaça guanyada com a organitzador.

Després d’uns primers minuts equilibrats, l’equip d’Elvis Fatovic es va apuntar el primer parcial, amb grans intervencions de Dani López Pinedo sota els pals i un bon percentatge en les accions de superioritat, amb dues dianes de Fran Fernández i una d’Unai Biel. L’esquerrà Luke Anthony Pavillard va ser l’únic que va marcar en igualtat numèrica. En el segon quart, l’Atlètic Barceloneta va elevar el llistó defensiu, i en atac, amb protagonisme d’Álvaro Granados (3 gols), va posar una marxa més i amb ràpides transicions va encarrilar la victòria amb un altre parcial favorable de 5-1 (9-3). Els altres golejadors van ser Alejandro Bustos i Pavillard.

Després de la represa, i curiosament sense algun dels seus jugadors més determinants en joc, el Radnicki va fer un pas endavant, tant en defensa com en atac, i es va anotar el parcial per 2-3. Òscar Asensio, amb un gran revers des de la boia, i Felipe Perrone, de penal, van fer els dos gols locals. Amb el partit decidit, el Barceloneta va guanyar l’últim quart, amb dos gols més d’un sorprenent Bustos en superioritat.