Natació

El CN Sant Andreu i el CN Sabadell prenen el lideratge en la copa de clubs

L’equip amfitrió mana en la competició femenina i el conjunt vallesà en la masculina després de la primera sessió matinal a la piscina Pere Serrat

El CN Sant Andreu, en dones, i el CN Sabadell, en homes, lideren la copa de clubs de divisió d’honor després del primer quart de la competició que s’ha disputat aquest matí a la piscina Pere Serrat del club andreuenc. Amb 176 punts, les amfitriones manen provisionalment en la classificació per davant del CN Sabadell (141) i el Gredos San Diego (133), de Madrid. De moment, la marca més valuosa ha estat per a Marina García (CN Sabadell) en els 200 m braça (2:29.30).

En la competició masculina, les posicions capdavanteres s’han invertit i el CN Sabadell (168) és líder amb un avantatge notable respecte del CN Sant Andreu (108) i el Gredos San Diego (103). En aquest sentit, ha destacat l’aportació de Carles Coll (CN Sabadell), que aquesta setmana ha tornat de la universitat nord-americana de Virgnia Tech i s’ha imposat tant en els 200 m braça (2:15.35) com en els 200 m estils (2:02.98).

Aquesta tarda, a partir de les 17.30 h, es reprèn la competició que es tancarà demà amb doble sessió a la piscina Pere Serrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)