Natació

Guillem Pujol i Laura Rodríguez allarguen el seu domini en la copa Nadal

La participació en la tradicional prova al port de Barcelona ha arribat als 375 nedadors, la tercera millor de la història

El nedador blanenc del CN Mataró Guillem Pujol i la nedadora del CN Barcelona Laura Rodríguez han allargat aquest dissabte el seu domini en la copa Nadal en imposar-se en la 112a edició de la tradicional prova disputada en aigües del port de Barcelona. La participació ha arribat als 375 nedadors, la tercera millor de la història de la prova organitzada pel CN Barcelona.

El nedador internacional Guillem Pujol ha assolit la seva vuitena victòria consecutiva i ha ampliat així el seu rècord de triomfs consecutius en la cita barcelonina. El nedador català està ara a dos triomfs d’igualar el rècord de victòries en la competició que té el nedador olímpic Dani Serra, amb deu.

Per a Laura Rodríguez, que ha arribat en la tercera posició de la carrera absoluta, el triomf suposa la quarta victòria consecutiva en aquesta prova que domina des de 2018.

Pujol ha completat els 200 m en 2:03, cinc segons menys que el veneçolà del CN Barcelona Andrés Yegres. El podi l’ha completat Gerard Serrano (2:25).

Abans de Serrano ha arribat Laura Rodríguez (2:22). El podi l’han copat nedadores del club organitzador, el CN Barcelona. Mireia Pradell ha estat segona i la veneçolana María Victoria Yegres, tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)