Futbol sala

Festival avançat de Cap d’Any

Futbol sala. El Barça de Jesús Velasco excel·leix contra el Ribera Navarra amb una golejada (7-0) que el referma en el lideratge de la lliga en l’únic partit que no s’ha ajornat per la covid-19

El Barça de Jesús Velasco podrà celebrar el Cap d’Any amb els deures fets i unes magnífiques expectatives amb vista al 2022. L’equip blaugrana va passar per sobre de l’Aspil Jumpers Ribera Navarra com una piconadora (7-0) i referma el seu lideratge en la lliga en l’únic dels vuit partits previstos de la tretzena jornada que no es va haver de suspendre per culpa de la covid-19. El Barça ja suma 34 punts en 13 partits.

Pito (4’), aprofitant una internada en diagonal de Matheus, va inaugurar la festa. Després d’un temps mort, Jesús Velasco va fer debutar el jove del filial Albert Ortas. Però el millor encara havia d’arribar. El Barça va posar la directa i recuperant pilotes en defensa i amb sortides letals al contraatac va sentenciar pràcticament el duel amb tres dianes consecutives de Marcenio (12’), André Coelho (17’) i Adolfo (18’). Miquel Feixas, amb grans intervencions, va mantenir la porteria a zero en un festival que va tenir continuïtat en la segona part amb tres gols més a càrrec d’Adolfo (27’), Dyego (35’) i Ferrão (39’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)