Tennis

Revoquen el visat a Djokovic per jugar l’obert d’Austràlia

Tennis. El tennista, retingut a l’aeroport de Melbourne, no es vol vacunar contra la covid

Novak Djokovic, que dimarts va rebre de manera excepcional una exempció mèdica per disputar l’obert d’Austràlia, va ser retingut ahir a la frontera australiana i posteriorment el govern del país va confirmar que revocava el seu visat i que avui hauria d’abandonar el país. Djokovic va aterrar a l’aeroport de Melbourne amb la intenció de dirigir-se a la ciutat per preparar el torneig però ràpidament va ser aïllat en considerar les autoritats que no complia els requisits per accedir al país ja que no es permet l’entrada a persones no vacunades.

Djokovic al·legava que havia passat la malaltia els últims mesos i que per aquest motiu ha no necessita la vacuna. Segons l’ATP, pràcticament el cent per cent dels primers cent tennistes del rànquing mundial han rebut ja com a mínim dues dosis de la vacuna. De fet, aquest era un requisit imprescindible per entrar a Austràlia i jugar el torneig. Per això mateix la decisió de fer una excepció amb Djokovic havia provocat una allau de crítiques en tots els mitjans del país i també entre altres esportistes i tennistes, com ara el doblista Jamie Murray, que ha assegurat que a qualsevol altre jugador no se li hauria concedit aquest permís.

El primer ministre d’Austràlia, Scott Morrison, ja havia manifestat que Djokovic serà expulsat del país si no demostra una raó mèdica per la qual s’hagi estalviat vacunar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)