Natació

El CN Terrassa torna a ser el marc de l’Astralpool Campionat de Catalunya Absolut Open

Es disputa de dijous a diumenge amb la majoria de principals referents del país

El CN Terrassa serà per quinzena vegada consecutiva el marc de l’Astralpool Campionat de Catalunya Absolut Open de Natació, que de dijous a diumenge concentrarà bona part dels principals referents del país. Serà la primera gran prova en piscina de 50 metres en un any atapeït de competicions internacionals, amb el mundial de Fukuoka (del 22 al 29 de maig) i l’europeu de Roma (de l’11 al 17 d’agost) com a grans cites marcades en el calendari. El campionat està inclòs en el Grand Prix de la federació espanyola i en el Circuit Català de trofeus de natació, a més de ser el memorial Jaume Cardellach.

Entre la nòmina de participants destaquen els olímpics Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Lidon Muñoz i Joanllu Pons, tots quatre del CN Sant Andreu, Marina Garcia, del CN Sabadell i vencedora del circuit català del 2021, i la fondista Jimena Pérez (CN Barcelona). També hi serà Cata Corró (CN Sabadell), segona en l’última edició del circuit i que el mes passat va competir en el mundial de piscina curta d’Abu Dhabi. De fet, en la jornada de dissabte es lliuraran els guardons als primers classificats del circuit del 2021. Seguint el protocol per la Covid-19, el campionat no serà obert al públic i només podran accedir al recinte els nedadors i tècnics. En tot cas, la competició es podrà seguir en directe a través del canal de Twitch de la Federació Catalana de Natació: https://www.twitch.tv/fcnatacio

En l’acte de presentació d’aquest migdia hi ha intervingut: el president del CN Terrassa Joan Herrera, que ha destacat que enguany es commemora el 90è aniversari de l’entitat; el regidor d’Esports de Terrassa Miguel Ángel Moreno; el vicepresident de la Federació Catalana de Natació (FCN), Ramon Bosch; i el director tècnic de natació de la FCN, Luis Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)