La reacció del Sarrià es queda curta i perd contra l’Esplugues (23-22)

Perdia de sis gols al descans i ha disposat d’un atac per empatar en els últims quinze segons

La UE Sarrià ha perdut per un mínim 23-22 en la seva visita a la pista del Finestrelles Esplugues, el cuer del grup de la divisió d’honor plata. Els sarrianencs han disposat d’un atac en els darrers quinze segons per empatar, però no ho han aconseguit i han encaixat una derrota contra un rival directa. L’Esplugues ha sumat la seva segona victòria consecutiva i empata amb el Sarrià a la classificació.

Els sarrianencs, amb moltes baixes, no han fet una bona primera meitat, no han pogut superar la defensa de l’Esplugues i s’ha arribat al descans amb un 13-7. En la segona meitat Lozano ha començat a anotar –ha fet vuit gols–, i Toro ha realitzat bones aturades. Poc a poc el Sarrià s’ha apropat en el marcador i s’ha quedat a un gol de puntuar.