Voleibol

Investiguen per presumptes delictes d’abusos sexuals el tècnic català Cosme Prenafeta

El Jutjat d’Instrucció número 2 d’Almeria investiga per presumptes delictes d’abusos sexuals a dues jugadores, a l’entrenador català i històric jugador del Club Voleibol Almeria Cosme Prenafeta. La interlocutòria de transformació en procediment abreujat, a la qual ha tingut accés Efe, assenyala que els presumptes fets pels quals Prenafeta serà jutjat van tenir lloc el 28 de desembre passat, quan les dues víctimes i la resta de l’equip van acudir a un dinar a casa de el seu entrenador.

Tal com avança La Voz de Almería, la interlocutòria indica que en cert moment van marxar la resta de companyes i Prenafeta hauria sol·licitat a les dues denunciants, de 18 anys, que es quedessin “una estona més”, després del que van estar “prenent begudes alcohòliques i jugant a jocs de preguntes de contingut sexual”. Segons la interlocutòria, “en diversos moments de la nit”, l’investigat hauria fet un petó als llavis o al coll a totes dues sense el consentiment de les joves, que l’haurien apartat “en tot moment”, arribant a tocar les natges d’una d’elles.

Per això, la jutgessa considera que aquests suposats fets poden ser constitutius de dos delictes d’abús sexual, ordenant que es continuï la causa com a procediment abreujat i donant trasllat a la Fiscalia i acusacions particulars perquè formulin la seva acusació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)