Handbol

Cañellas i Tarrafeta, positius per la covid-19

Els dos jugadors vallesans es perdran el primer partit de la fase principal de l’europeu contra Alemanya (avui a les 18 h per Tdp) i, seguint els protocols, com a molt aviat es podrien reincorporar a l’equip dimarts vinent contra Polònia

La Federació Espanyola d’Handbol ha anunciat que els jugadors vallesans Joan Cañellas i Ian Tarrafeta han donat positiu en les últimes proves PCR realitzades en la selecció de Jordi Ribera i que, per tant, no podran disputar el primer partit de la segona fase de l’europeu, aquesta tarda contra Alemanya (18 h per TdP). Els dos jugadors es troben bé de salut i aïllats a les seves habitacions. Cañellas i Tarrafeta hauran de seguir la quarantena fixada per la EHF i si es troben en condicions com a molt aviat es podrien reincorporar a l’equip en l’últim partit de la fase principal de la competició, previst per dimarts vinent contra Polònia. La resta de components de la selecció espanyola, en què hi ha cinc jugadors catalans més, han donat negatiu en les proves PCR, però se sotmetran a nous testos un cop acabi el partit contra Alemanya.

D’altra banda, la EHF havia desestimat la petició de la federació alemanya d’ajornar el partit contra Espanya precisament per l’alt nombre de positius per coronavirus detectats en el conjunt germànic. La EHF ha justificat la seva negativa perquè l’ajornament suposaria un prejudici per a l’equip espanyol que l’obligaria a jugar diversos partits consecutius. El desajust que provocaria en retransmissions televisives i la disponibilitat de les instal·lacions són altres arguments contraris a l’ajornament. Des que va començar el campionat, la selecció d’Alfred Gislason ha tingut fins a dotze contagiats que l’han obligat a refer totalment l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)