Patinatge

Benjamí Pons és el nou president de la Federació Catalana de Patinatge

Ha obtingut 127 vots en les eleccions que s’ha fet avui, mentre que Josep Gómez n’ha rebut 25

Benjamí Pons ha estat escollit nou president de la Federació Catalana de Patinatge en les eleccions que s’han celebrat avui. Les votacions s’han fet en les quatre delegacions territorials de la FCP i Benjamí Pons, vicepresident primer durant l’última legislatura, ha superar Josep Gómez, ex president del Comitè Català d’Àrbitres d’hoquei patins. La candidatura encapçalada per Benjamí Pons ha obtingut 127 vots, mentre que la liderada per Josep Gómez n’ha sumat 25 i hi ha hagut 2 vots en blanc.

En total han votat 154 clubs. A la seu central de Barcelona han estat 85, amb 64 vots a favor de Benjamí Pons i 20 per Josep Gómez; a la delegació territorial de Girona han estat 28 i 2; a la de Lleida, 12 i 2; i a la de Tarragona, 23 i 1. Els dos vots en blanc s’han donat a les delegacions de Barcelona i Tarragona.

Les eleccions a la presidència de la FCP, les primeres des de 2006 amb dos candidats, han tingut lloc simultàniament a la seva seu central de barcelona i a les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona sota la supervisió de la Junta Electoral presidida per Imma Reina i en presència d’un assessor jurídic de la UFEC, Isabel Pérez, a més dels interventors designats per les dues candidatures.

La candidatura encapçalada per Benjamí Pons, advocat nascut a Maçanet de la Selva, també està formada per Eduard Casals, Montse Mata, Benedicte Piquer, Bienve Pardell, Toni Serrano, Lola Domene, Cristina Clota, Òscar Saldaña, Ivan Tibau, Cati Fontané, Alfred Verdaguer, Maria Majó, Goretti Isern, Toni Ribó i Judith Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)