Ciclisme

Corinna Lechner, 14a, la millor del Massi-Tactic a València

L’alemanya Corinna Lechner va ser la millor del Massi-Tactic UCI Women’s Team en la primera cursa del 2022, en la Volta a la Comunitat Valenciana (1.1). Eren 92 quilòmetres entre Paterna i València, amb triomf per a la italiana de l’UAE Marta Bastianelli. Patri Ortega (Sopela), a l’equip del Baix Ter fins la temporada passada, va acabar a l’hospital després de la caiguda massiva a 3 quilòmetres pel final.

“Estem contents per l’actitud de l’equip, el 1catorzè lloc de la Corina és bo, però ens quedem amb la feina i el treball global. Era la primera prova de la temporada i vam estar presents al capdavant de la carrera, amb escapades i estirant el grup, però a la recta final els conjunts World Tour van demostrar el nivell i van decidir la cursa a l’esprint” diu Sergi Güell, president del CC Baix Ter. La neerlandesa Maaike Coljé, la polonesa Aurela Nerlo, la sueca Nathalie Eklund, la portuguesa Sofia Gomes i l’equatoriana Miryam Nuñez completaven la formació del Massi-Tactic, la propera cursa del qual serà del 17 al 20 de febrer, amb la Setmana Valenciana-Volta Comunitat Valenciana Fèmines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)