Vela

La Festa de la Vela Catalana es farà el 24 de febrer de manera virtual

La Federació Catalana de Vela ha anunciat avui dimecres que la Festa anual de la Vela Catalana se celebrarà dijous 24 de manera virtual i a través de les seves xarxes socials i ha informat que entre els candidats figuren els olímpics Jordi Xammar i Cristina Pujol.

A més de Pujol (CN Port d’Aro), campiona d’Espanya de la classe ILCA6 (Làser Radial) i olímpica a Tòquio (23a), també es troben com a finalistes en categoria femenina Mariona Ventura (Club Nàutic Masnou), campiona d’Europa Sub17 de la classe 420, i Mar Vilardell (Club Nàutic Sitges), campiona d’Espanya i de la Copa d’Europa en Patí Jr.

En categoria masculina els candidats són Jordi Xammar (Club Nàutic Garraf), bronze olímpic en la classe 470, bronze en el Mundial i plata en l’Europeu; Pau Schilt (Club Nàutic Garraf), subcampió del Món i campió d’Espanya de la classe Europa, i Ruben Booth (Club Nàutic Costa Brava & Club Vela Palamós), 21 anys, campió del Món de la classe F18.

Els guanyadors en categoria masculina i femenina s’elegiran per votació popular dels clubs, tècnics, jutges i directius i els esportistes de la Vela Catalana. El termini finalitzarà el dia 21. A més, com cada any, es premiaran els campions de Catalunya i d’Espanya, els podis europeus i mundials que els regatistes catalans han assolit durant aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)