Més esport

La UFEC impulsa Esport+, plataforma digital de TV que donarà cobertura a l’esport federat

La Fundació UFEC ha presentat Esport+, una plataforma digital de televisió que neix amb la idea de proporcionar difusió televisiva a tot l’esport federat català. Es basa en les càmeres amb intel·ligència artificial, que no necessiten intervenció humana per seguir l’acció competitiva. Ja n’hi ha d’instal·lades en camps de futbol, pavellons i piscines de més de 60 municipis catalans (al Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Baix Penedès, Alt Penedès, Anoia, Bages, Alt Camp i Pla d’Urgell) i aquest 2022 la xarxa s’estendrà a un centenar d’instal·lacions, amb les quals es calcula un potencial de cobertura en directe o diferit de més de 15.000 esdeveniments cada any. De tots els esports i de totes les categories.

A banda de l’element dinamitzador de la difusió de l’activitat, Esport+ té un potencial com a font d’ingressos dels clubs. La plataforma ja ha aconseguit 10.000 subscriptors i ha retransmès 1.300 competicions al llarg del 2021. L’expectativa per aquest any és arribar als 30.000 subscriptors i superar els 80.000 espectadors.

Esport+ és una peça bàsica en l’estratègia de suport a les federacions i clubs que es la UFEC va posar en marxa adoptant la tecnologia OTT, que permet oferir vídeo a través d’internet en temps real. Qualsevol dispositiu que utilitzi funcions com Chromecast, AppleTV o Amazon FireTV, o també les smart TV, és apte per visionar les retransmissions tantes vegades com es vulgui, després que l’usuari s’hi hagi subscrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)