Futbol sala

El Barça disputarà la final de la supercopa d’Espanya contra el Palma

Els blaugrana derroten per 3-1 l’Inter en la primera semifinal i els mallorquins a El Pozo per 4-2 en la segona

El Barça s’ha classificat per la final de la supercopa d’Espanya al derrotar en la primera semifinal a l’Inter per 3-1. Els blaugrana disputaran la seva cinquena final i buscarà el seu tercer títol en aquesta competició. La final, de la supercopa d’Espanya que s’està disputant a Jerez de la Frontera, es disputarà demà (19 h esport 3) i el seu rival serà el Palma que ha guanyat en la segona semifinal El Pozo Múrcia per 4-2.

Els primers minuts han sigut intensos i amb ocasions pels dos equips, fins que els blaugrana han inaugurat el marcador amb un gol de Marcenio en el minut 3. El Barça ha dominat els següents minuts i ha tingut ocasions per fer el segon. L’Inter ha aguantat les escomeses i poc a poc ha tornat a crear perill amb i ha enviat una pilota al pal. Finalment Rafa López ha empatat a cinc minut del descans. Els blaugrana ho estaven passant malament, però Dyego ha tornat a avançar a l’equip amb una bona jugada personal en el minut 18 i amb el 2-1 s’ha arribat al descans.

El Barça ha tornat a a marcar en els primers minuts de la represa al culminar Esquerdinha una jugada d’estratègia (3-1), i ha controlat els minuts següents. En els darrers deu minuts l’Inter ha recuperat la intensitat en atac per intentar la remuntada i a falta de sis minuts han atacat de cinc sense porter. Adolfo ha pogut sentenciar al robar una pilota, però l’hi ha faltat encert a porta buida. L’Inter també ha pogut marcar i Dídac ha fet una gran atura que ha mantingut l’avantatge i la victòria.