Gimnàstica

Alba Petisco és tercera en la final de salt en la copa del món de Cottbus

La catalana disputarà demà les final de barra d’equilibris i de terra

La catalana Alba Petisco ha finalitzat en la tercera posició de la final de salt de la copa del món que s’està disputant a Cottbus. La gimnasta de Sant Joan Despí ha aconseguit una puntuació de 12,916, i ha millorat una posició respecte al lloc que va aconseguir en la qualificació on va ser quarta. En el primer salt ha sumat una nota de 13,200 punts i en el segon 12,633. La victòria ha sigut per l’eslovena Tjasa Kysselef, que ha arribat als 13,183 punts. Alba Petisco, de 19 anys, s’ha quedat a només 0,067 punts, de la segona plaça que ha ocupat la israeliana Ofir Netzer amb 12,983.

Demà la catalana disputarà la final de barra d’equilibris en la que ha entrat amb la quarta puntuació, i la final de terra en la que ha aconseguir la millor puntuació en la qualificació. També estarà present en el terra una altre catalana, l’egarenca Clàudia Villalba, que ha entrat en la final amb la tercera puntuació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)