Ciclisme

Richard Carapaz correrà la Volta

L’equatorià Richard Carapaz , actual campió olímpic, serà un dels líders de l’Ineos en la Volta a Catalunya, que comença el proper dia 21 a Sant Feliu de Guíxols. El rol de Carapaz, vencedor del Giro del 2019 i tercer en el Tour de l’any passat, en el seu equip serà encara més rellevant després del greu accident d’Egan Bernal, vencedor del Giro l’any passat. Carapaz, segons ha explicat en una entrevista en una ràdio del seu país, encadenarà la Tirreno-Adriàtica, la Volta i el Giro, on serà un dels grans candidats a la victòria.

L’Ineos va fer la temporada passada un triplet inèdit a Catalunya amb Adam Yates, Richie Porte i Geraint Thomas. El segon és un altre dels corredors que tenen en el seu calendari la Volta. Altres figures confirmades per a la Volta són Alejandro Valverde (Movistar), Joõ Almeida i Marc Soler (UAE), Simon Yates (BikeExchange), Tom Dumoulin (Jumbo-Visma) i Nairo Quintana (Arkéa Samsic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)