Handbol

Jordi Ribera i Xavi Pascual estan nominats a millor entrenador mundial de l’any 2021

El sarrianenc Jordi Ribera i el barceloní Xavi Pascual estan en la llista de cinc nominats de la Federació Internacional d’Handbol (IHF) per ser escollits el millor entrenador mundial de l’any 2021. Jordi Ribera hi ha entrat pels seus èxits en els darrers anys amb la selecció espanyola, mentre que Xavier Pascual per la seva gran espectacular temporada 2020/21 amb el Barça i el seu inici de campanya amb el seu nou club, el Dinamo de Bucarest. Els altres tres candidats són el madrileny Roberto Garcia Parrondo, seleccionador d’Egipte i tècnic del Melsungen alemany a partir de juliol del 2021; el francès Guillaume Gille, seleccionador de França i el danès Nokolaj Jaconsen, seleccionador de Dinamarca.

Un grup d’experts designats per la IHF han fet la llista de cinc candidats i els aficionats els podran votar des del 7 de març al 28 de març, en que es coneixerà el guanyador. L’any 2020 no es va donar el guardó per la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)