Handbol

El bitllet a quarts de final, en joc

Handbol. El Barça té a les seves mans contra el Flensburg (18.45 h) la possibilitat de tancar la lligueta amb un triomf que li asseguraria el segon lloc i estalviar-se els vuitens de la Champions

El Barça té a les seves mans (18.45 h per Esport3) la possibilitat de tancar la fase de grups amb el segon lloc, cosa que el catapultaria directament als quarts de final de la lliga de campions, sense haver de pagar el peatge dels vuitens. Per aconseguir-ho en té prou de superar el Flensburg, el quart classificat de la Bundesliga. El Kielce, amb la victòria d’ahir contra el Dinamo Bucarest (34-29), ja s’ha assegurat la classificació, mentre que el París Saint-Germain, que avui rep el Veszprem, està empatat a punts amb els blaugrana, però té el goal-average perdut.

Oblidat el sotrac de resultats del novembre, el capità Gonzalo Pérez de Vargas ressalta l’oportunitat de l’equip: “Tothom hauria signat trobar-nos en aquesta situació quan vam començar la lligueta i espero que siguem capaços de rematar-ho al Palau.” En el Flensburg destaca la presència de l’exporter blaugrana Kevin Möller, el central Jim Gottfridsson, MVP de l’europeu, i el futur extrem del Barça Hampus Wanne. El tècnic, Carlos Ortega fa una crida a l’afició: “Pel rival i per la importància del resultat és un dels partits que paga la pena, i encara més abans del duel al Camp Nou.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)