El Barça guanya el Flensburg (29-22) i passa directe als quarts de la champions

Aleix Gómez destaca en atac i Gonzalo Pérez de Vargas brilla a la porteria

El Barça ha derrotat el Flensburg per 29-22 en la darrera jornada de grups, de la lliga de campions, s’ha assegurat la segona posició del grup i s’ha classificat directament pels quarts de final, sense haver de passar pels vuitens. Desprès d’uns primers deu minuts anivellats els blaugrana s’han distanciat, al descans guanyaven per 15-11 i en la segona meitat han arribat als set gols de marge. Aleix Gómez ha destacat en atac amb 9 gols i Gonzalo Pérez de Vargas ha brillat a la porteria amb 17 aturades.

En els primers minuts hi ha hagut un duel golejador entre els extrems Aleix Gómez i Wanne que han fet els tres primers gols dels seus equips (3-3). La igualtat s’ha mantingut en els primers deu minuts (7-7), però Pérez de Vargas ha començat a fet aturades, nou en la primera meitat, i els blaugrana s’han distanciar en el marcador fins als quatre gols de marge (11-7) en el minut 21, la màxima del primer temps. El Flensburg s’ha apropat fins a només dos, però el Barça ha arribat al descans amb un 15-11 recuperant els quatre gols d’avantatge. El duel golejador dels extrems s’ha mantingut i a la mitja part Wanne ha estat el màxim golejador amb 6 gols i Aleix Gómez n’ha fet 5.

Dos gols seguits en l’inici del segon temps del Barça ha incrementat l’avantatge que ha arribat fins els set gols de marge (21-14). El Flensburg s’ha apropar fins els tres gols (24-21) però dos gols seguits de N’Guessan els ha tornat a distanciar. En els darrers tres minuts ha debutat Pablo Urdangarin.