Directe cap als quarts

Handbol. Lliga de campions. El Barça guanya i s’assegura la segona posició del grup. Aleix Gómez destaca en atac amb 9 gols i Gonzalo Pérez de Vargas brilla sota els pals amb 16 aturades

Barça 29 Flensburg 22

BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez (9, 2p), Mem (4), Fàbregas (4), Cindric, Lángaro (4) i Ángel Fernández –set inicial–; Thiagus Petrus, Makuc (2), N’Guessan (4), Ben Ali (1), Ariño, Ali Zein, Richardson (1) i Leo Maciel (p.s).FLENSBURG-HANDEWITT:Möller (Buric), Einarsson (1), Rod (2), Golla (3), Hald Jensen, Gottfridsson (1) Wanne (6, 2p) –set inicial–; Lindskog, Sogard, Mads Mensah Larsen (5) i Mensing (4).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 6-5, 7-7, 10-7, 12-10, 15-11 (descans), 17-12, 20-14, 22-15, 24-19, 24-21 i 29-22.ÀRBITRES:Mads Mansen i Jesper Madsen (Dinamarca). Van excloure Ali Zein (40’), pel Barça, i a Golla (6’) i Rod (48’), pel Flensburg.

El Barça es va classificar directament per als quarts de final de la lliga de campions. Els blaugrana van fer el que tocava i la seva victòria per 29-22 contra el Flensburg-Handewitt alemany els va situar en la segona posició del grup, i d’aquesta manera s’estalvien haver de disputar els vuitens de final. El conjunt de Carlos Ortega ja sap que el seu rival en els quarts sortirà de l’enfrontament de vuitens entre el Pick Szeged hongarès i el Flensburg-Handewitt, el seu rival d’ahir.

En l’últim partit de la fase de grups els alemanys van mantenir el matx anivellat en els primers deu minuts i després els blaugrana van començar a distanciar-se. Es va arribar al descans amb un 15-11 i en la segona meitat el Barça va tenir una màxima diferència de set gols (21-14) en el minut 41, marge amb el qual també va acabar l’enfrontament. L’extrem Aleix Gómez va ser el màxim golejador del partit amb 9 dianes, mentre que el porter Gonzalo Pérez de Vargas va brillar sota els pals i va fer 16 aturades. En els últims tres minuts va debutar Pablo Urdangarin.

El partit es va iniciar amb el marcador ajustat i amb els alemanys amb mínims avantatges d’un gol fins al minut quinze (7-7) en què els blaugrana es van començar a distanciar i van arribar als quatre gols de marge (11-7) en el minut 21.

El Flensburg es va apropar fins a només dos gols, però el Barça va arribar al descans amb un 15-11 recuperant els quatre gols d’avantatge. Dos gols seguits en l’inici del segon temps del Barça van incrementar l’avantatge, que va arribar fins als set gols de marge (21-14).

Els alemanys es van tornar a acostar fins a només tres gols, però dos gols seguits de N’Guessan van tornar a distanciar rls blaugrana, que van arribar al final del partit amb un 29-22 al seu favor.