Golf

Larrazábal guanya el seu sisè títol del circuit europeu en el desempat de l’Open MyGolflike de Sud-àfrica

Arnaus també disputa el ‘play-off’ i acaba segon empatat amb l’anglès Jordan

Pablo Larrazábal ha guanyat el seu sisè títol en el circuit europeu en imposar-se en el desempat de l’Obert MyGolflike que s’ha disputat a Sud-àfrica. El barceloní ha guanyat el play-off que ha disputat amb l’anglès Jordan Smith i el moianès Adri Arnaus. Els tres han acabat les quatre jornades de competició empatats a 266 cops (-22) i han passat a jugar els forats extres per decidir el campió. En el primer forat del desempat Adri Arnaus ha fet un bogey i ha quedat fora de la lluita pel títol, mentre que Pablo Larrazábal i Jordan Smith han fet un birdie. En el segon ha estat l’anglès el que ha fet un cop més del par, mentre que Pablo Larrazábal ha fet un cop menys i ha aconseguit la victòria. Adri Arnaus i Jordan Smith han compartit la segona posició

Durant els quatre dies de competició els dos catalans han estat en les primeres posicions i en la darrera jornada Pablo Larrazábal ha liderat en solitari la classificació, però un bogey en el forat 17 l’hi ha fet perdre la seva avantatge. Adri Arnaus ha disposat d’un put llunyà per guanyar en el forat 18, però s’ha quedat a un pam del forat i ha completat el play-off de tres jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)