Handbol

El KH-7 Granollers jugarà els quarts de la copa femenina contra el Guardés gallec

Es disputarà a Sant Sebastià del 29 d’abril a l’1 de maig

El KH-7 Granollers ha quedat emparellat amb el Mecalia Atlético Guardés en els quarts de final de la copa femenina que es disputarà a Sant Sebastià del 29 d’abril a l’1 de maig. El conjunt granollerí, setè de la lliga, s’enfrontarà a l’actual cinquè classificat de la divisió d’honor. En la lliga ja s’han enfrontat les dues vegades, la darrera el cap de setmana passat i el Granollers va guanyar a casa per 29-26, mentre que en la primera volta les vallesanes van perdre a Galícia per 26-24.

Si el KH-7 Granollers passa a la semifinal el seu rival sortira del quart de final que jugaran el conjunt amfitrió, el Super Amara Bera Bera, i el Caja Rural Aula Valladolid. En l’altre part del quadre el Rocasa Gran Canaria s’enfrontarà al Costa del Sol Màlaga, i en l’últim quart de final enfrontarà al Visitaelche.com Elx, actual campió de la copa, i a l’Unicaja Branco Gijón.

També s’ha fet el sorteig de la Minicopa que jugaran els equips cadets en el mateix lloc i en les mateixes dates. El KH-7 Granollers jugarà en el grup A contra el Guardés, el Valladolid i l’Elx.

Salva Puig, l’entrenador del KH-7 Granollers, ha dit: “Els partits contra el Guardés sempre han sigut igualats i el que faci menys errades tindrà més opcions”. També ha comentat que en la copa sempre hi ha sorpreses i que ja és un premi estar en els quarts. La capitana Ona Vegué ha recordat que en les últimes dues edicions han caigut a quarts i que tenen ganes d’arribar més lluny, i ha dit que: “el partit contra el Guardés serà una gran batalla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)