Ciclisme

Alejandro Gómez i Jordina Muntada guanyen la VolCAT Costa Brava

Alejandro Gómez (RR Bikers) i Jordina Muntadas (Tbellès) són els vencedors de la quarta edició de la VolCAT Costa Brava, disputada a Calonge i Sant Antoni aquest cap de setmana i marcada per les condicions climatològiques.

Nil Garcia va ser el vencedor de la primera de les dues etapes, amb 64 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu acumulat després d’arribar al desenllaç amb dos corredors més de l’RR Bikers, Alejandro Gómez i Jaume Casals, i Marc Casanova. En dones Jordina Muntadas va escapar-se de la resta èro Sonia Quiroga (RR Bikers) la va acabar atrapant després de regular millor els esforços i un error en la navegació –el recorregut es seguia per gps i no estava senyalitzat– la deixava segona i Sophie Johnson completava el podi.

La segona etapa, amb 32 km i un terreny encara més difícil per la pluja que va caure durant la nit la va guanyar Sergio Gutiérrez (Biking Point) i Gómez s’enduia la general per només tres dècimes de segon respecte Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)