Handbol

Sergi Franco, renovat amb el BM Granollers fins al 2023

El Fraikin BM Granollers continua renovant part de la plantilla per al curs vinent i avui ha arribat el torn de l’extrem dret de 22 anys Sergi Franco. Es va formar als planters del CH Sant Andreu, l’OAR Gràcia, el Sant Joan Despí i el Barça abans d’incorporar-se als juvenils del BM Granollers, el 2014. El salt al primer equip va ser el 2018 en substitució d’Álvaro Cabanas.

Amb vista al curs vinent, l’equip d’Antonio Rama ja ha confirmat les renovacions de Pol Valera, Oriol Rey, Marc Guárdia i Franco, a més de la incorporació de David Roca (Sinfín), i les baixes d’Edgar Pérez (retirada) i els germans Álex Márquez (Istres) i Chema Márquez (Saint-Raphaël), que faran el salt a la lliga francesa.

Comença la copa

D’altra banda, el Fraikin BM Granollers està enllestint la preparació per a la fase final de la copa del rei, que començarà divendres a Antequera amb un duel d’alt voltatge amb el Bidasoa (12.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)