Ciclisme

Almeida i Quintana encenen la Volta a Boí-Taüll

El portuguès João Almeida (UAE Emirates) s’ha imposat en l’etapa reina de la Volta a Catalunya, amb final a Boí Taüll, imposant-se en els metres finals a Nairo Quintana (Arkéa), que és el nou líder però amb el mateix temps que el seu rival. La pujada final no ha decebut ja que els atacs entre els favorits han estat constants i han acabat per fer cedir el líder, Ben O’Connor (AG2R), després d’una jornada en què el seu equip ha treballat de valent. Sergio Higuita (BORA), que també ha esprintat per la victòria en els 200 m de gravel finals, és tercer a 6 segons de Quintana i Almeida.

L’UAE ha estat l’equip més ambiciós del dia. Ha enviat Marc Soler per davant en el coll de Boixols, obligat al desgast dels rivals. Soler i els seus companys d’escapada han estat atrapats abans de l’últim port. Un altre dels escaladors de l’equip, George Bennett. també ha atacat en les rampes de Boí Taüll abans que Quintana, Almeida i Higuita, precedits per Carapaz (Ineos), hagin trencat el grup de favorits davant la impotència d’O’Connor. L’altre líder de l’UAE, el jove Ayuso, també ha patit de valent però ha acabat salvant els mobles i ara és cinquè a la general, a 17 segons de Quintana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)