Handbol

Duel d’aspirants

Handbol. El Fraikin BM Granollers i el Bidasoa, protagonistes del partit més atractiu dels quarts de final d’una copa d’Antequera amb el Barça com gran candidat a conquerir el novè títol consecutiu

El duel inaugural de la copa d’Antequera entre el Bidasoa Irun i el Fraikin BM Granollers (12.30 h, TdP), segon i tercer classificats de l’Asobal, és de ben segur el partit més atractiu dels quarts de final. Serà el duel entre els dos grans aspirants a trencar la supremacia del Barça, que transita per l’altra part del quadre i tancarà la jornada contra l’Helvetia Anaitasuna (19.45 h). El conjunt blaugrana té el repte de conquerir el seu 26è trofeu del torneig del KO, el novè consecutiu.

El tècnic del Granollers Antonio Rama no amaga que arriben a Antequera carregats d’il·lusió. “Tenim moltes ganes de competir. Es tracta d’una nova competició que desperta moltes expectatives. Juguem contra el rival més complicat i regular després del Barça i segur que serà un partit igualat. Penso que és l’eliminatòria més atractiva de la primera jornada i intentarem arribar al més lluny possible”, sosté. El partit reuneix molts al·licients, com ara el duel entre els germans Esteban Salinas (pivot del Granollers) i Rodrigo Salinas (lateral del Bidasoa). El vencedor d’aquest partit s’enfrontarà en semifinals amb el guanyador del derbi andalús entre l’Antequera i el Puente Genil.

Per al Barça serà la primera copa de l’era de Carlos Ortega, que afronta el torneig amb un sentiment especial perquè a més de ser de Màlaga va encetar la seva carrera a les banquetes a l’Antequera (2005-2011). El tècnic andalús no defuig la condició de favorits, però adverteix que “en la copa et pot guanyar qualsevol” i que han de tenir “el màxim respecte a tots els rivals.” Ortega recupera Blaz Janc, que fa un mes va ser intervingut d’una apendicitis.

Quarts de final
QF1. Bidasoa - Granollers 12.30 h
QF2. Cangas - Ademar Lleó 15 h
QF3. Antequera - Puente Genil 17.15 h
QF4. Barça - Anaitasuna 19.45 h
Semifnals*
Vencedor QF1 - vencedor QF3
Vencedor QF2- vencedor QF4
Final
Vencedors semifinals 19 h *(Les semifinals es jugaran a les 19h i les 21 h, però l’organització encara no ha determinat per quin ordre)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)