Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría guanyen el Vigo Open contra Salazar-Triay

Ari Sánchez i Paula Josemaría han jugat a un gran nivell i amb molta solidesa i han derrotat a les números 1, la madrilenya Ale Salazar i la menorquina Gemma Triay, per 7-5 i 6-3 en la final del Vigo Open, el tercer torneig del circuit World Padel Tour. La repetició de les finals de Miami i Reus s’ha decantat aquest cop del costat de la reusenca i de l’extremenya, que han estat superiors jugant a un gran nivell i han sabut serrar les dents en el primer acte, molt igualat fins al 5-5. En el segon set, s’han posat per davant amb un break segellat en el quart joc (3-1) i ja no han permès la reacció rival. Amb 4-1, Salazar ha demanat la presència del metge perquè estava marejada però ha pogut seguir. La catalana i l’extremenya han disposat d’una primera pilota de partit restant amb un punt d’or –4-4 entre les dues parelles en les vuit ocasions en què s’ha presentat el 40-40–amb 5-2, però no l’han aprofitat. En el joc posterior, però, han tancat el partit en blanc. “Paula Josemaría ha estat la més intel·ligent a la pista i ha jugat una final perfecta”, ha declarat la reusenca al final del partit.